scr

"Οι πρόβες μας γίνονται στο θέατρο του Δημαρχείου, Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο 7:30μ.μ. και είναι ανοικτές για το κοινό

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Η «ΑΝΕΜΗ» στον Αγ. Ιωάννη


Είχαμε δεχθεί πρόσκληση για παράσταση στο γραφικό και όμορφο διαμέρισμα Αγ.Ιωάννη, του Δήμου Κορινθίων και το ΚΕΠΑΠ του Δήμου της Πόλης μας ως συνήθως, δεν μας «χάλασε χατίρι» . Μας προσέφερε Ήχο και Φώς και χωρίς δεύτερη σκέψη εμείς, βρεθήκαμε εκεί , στην κεντρική πλατεία .
Είναι η σχέση που έχει χτιστεί για τα μερικά τελευταία χρόνια και που θέλει την «ΑΝΕΜΗ» να ανηφορίζει στον «Αγιάννη» για να δώσει παράσταση για τους συμπολίτες μας εκεί.
Μικρό το μέρος, όμως … αλήθεια, σφύζει από ζωή! Ντόπιοι, επισκέπτες για τον Αύγουστο και πολλά παιδιά ! Αισθανθήκαμε κολακευμένοι βλέποντας όχι μόνο όλα τα καθίσματα πιασμένα αλλά και τους γύρω χώρους , κατάμεστους από θεατές της παράστασης μας.
Ο Αγ. Ιωάννης, αποτελεί ένα ζωντανό διαμέρισμα του Δήμου Κορινθίων , με απίστευτα πολλούς φίλους του θεάτρου, με αξιοζήλευτη άποψη και μοναδικό σεβασμό γι αυτό.  Αδιαμφισβήτητα , ο τόπος αυτός , όχι μόνο αγαπά όλες τις μορφές πολιτισμού αλλά με βεβαιότητα , δίνει μαθήματα πολιτισμού! Θα ήταν αρκετό να προσέξει κανείς με πόση προσήλωση παρακολουθούσαν τα παιδιά, δείγμα αγωγής από το σπίτι! 
Για όσους , λίγους πιστεύουμε ,  δεν γνωρίζουν , οι κάτοικοι του Αγ.Ιωάννη δίνουν μαθήματα εξαιρετικής φιλοξενίας ,  ευγένειας και σεβασμού με πρώτο και καλύτερο τον Πρόεδρο κ.Τάσο Στέφη που μας υποδέχθηκε και δεν έφυγε από κοντά μας ούτε λεπτό , ενδιαφερόμενος πάντα για τις ανάγκες μας και ήταν αυτός που μας ξεπροβόδισε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από ένα παραδοσιακό δείπνο, που μας παρέθεσε , υπενθυμίζοντάς μας έμπρακτα την πατροπαράδοτη «Αγιαννιώτικη» φιλοξενία!
Ευχαριστούμε το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων για την ευκαιρία, ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του τοπικού Διαμερίσματος Αγ. Ιωάννη, Δήμου Κορινθίων κ. Τάσο Στέφη για την άψογη φιλοξενία!

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου